Marca: Bale produžuje ugovor sa Real Madridom
FOTO: EPA

Unatoč interesu sa Otoka

Marca: Bale produžuje ugovor sa Real Madridom

Čelnici Reala čine sve kako bi Gareth Bale i u budućnosti nastupao za kraljevski klub. 

Velšanin je jedan od najboljih fudbalera u Primeri i nije tajna da na tržištu vlada veliko interesovanje za njegove usluge, ali šanse da napusti Santiago Bernabeu u bliskoj budućnosti su i dalje izrazito male. 

Marca je objavila da je Bale sa čelnicima madridske momčadi započeo pregovore po pitanju produženja ugovora, a navodno novi bi garantovao znatno veća primanja i vrijedio bi do 2021. godine. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale, koji je ove sezone u Primeri postigao 19 pogodaka i 11 asistencija, nalazi se na listi želja gradskih rivala Manchester Uniteda i Cityja. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi