Marca: James Rodriguez ostaje u Realu

James ne mijenja klub

Marca: James Rodriguez ostaje u Realu

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez neće napuštati Real Madrid na ljeto.

Rodrigueza se već neko vrijeme dovodi u vezu s nekoliko klubova, ali ugledni španski list Marca tvrdi da će igrač ostati u Realu.

Kolumbijac je 2014. godine došao u Real za čak oko 80 miliona eura iz Monaca, ali nije se u Madridu nametnuo, mada je imao određenih 'trenutaka slave'.

Ipak, nije pretjerano drag Zinedineu Zidaneu, pa se u ovoj sezoni nije naigrao i zato se spominjao njegov odlazak iz Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za igrača su navodno bili zainteresovani Manchester United, PSG, Juve, City... U tekućoj sezoni je James dao osam golova uz 10 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi