Marca: Najbolji dokaz da Morata napušta Real Madrid
Foto: EPA

Video govori hiljadu riječi

Marca: Najbolji dokaz da Morata napušta Real Madrid

E. Čaušević

Iako se Alvaro Morata prošlog ljeta vrati u Real Madrid gotovo sigurno će na kraju ove sezone potražiti novi klub.

Morata je odličnim igrama u dresu Juventusa "natjerao" Florenitna Pereza da ga ponovo vrati na Santiago Bernabeu, ali minutaža u kraljevskom klubu je znatno manja. Već dugo se zna da ovaj napadač nije zadovoljan statusom u Realu, te je u nekoliko navrata najavio svoj odlazak.

Španski mediji su sigurni da će Morata na kraju ove sezone napustiti Real Madrid jer na stolu ima nekoliko interesantnih ponuda. Real do kraja sezone ima još jedan meč, a to je finale Lige prvaka upravo protiv Moratinog dojučerašnjeg kluba Juventusa.

Marca je danas objavila zanimljiv video sa proslave titule Real Madrida od prije nekoliko dana. Na videu se vidi da Morata u suzama pozdravlja navijače, a gotovo svi su to protumačili kao dokaz da će ovaj napadač na kraju sezone napustiti klub u kojem je ponikao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi