Marca tvrdi da je Mbappe izabrao novi klub
Foto: EPA

Novac nije problem

Marca tvrdi da je Mbappe izabrao novi klub

Francuski fudbaler Kylian Mbappe zaludio je fudbalski svijet svojim ovosezonskim partijama u dresu Monaca. 

Mbappe je trenutno najtraženiji mladi fudbaler u Evropi i o njemu pričaju apsolutno svi, a ako je vjerovati pisanju španske Marce čini se da je odlučio i u kojem timu će nastaviti svoju karijeru. 

Budući da je ovaj dnevni list dobro upućen u dešavanja u kraljevskom klubu, navodi se kako je 18-godišnji fudbaler Monaca pristao na prelazak u Real gdje će, ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, trenirati pod komandom zemljaka Zinedinea Zidanea.

Obzirom da je Real spreman da izbroji preko 100 miliona eura, Monaco bi mogao da postane najskuplji igrač na svijetu i pretekne Paula Pogbu koji je ljetos za rekordno obeštećenje zamijenio Juventus sa Man. Unitedom. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone Mbappe je odigrao 39 utakmica u svim takmičenjima, a pritom je postigao 24 gola i upisao 11 asistencija. Dobre igre su mu donijele i poziv u "A" reprezentaciju Francuske. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi