"Marcelo je kompletniji fudbaler nego što sam ja to bio"

Legenda Brazila odabrala

"Marcelo je kompletniji fudbaler nego što sam ja to bio"

D. Vejo
Teme:

Lijevi bek Real Madrida i brazilske reprezentacije Marcelo, ove sezone blista na travnatim podlogama.

Njegova kovrdžava kosa nonšalantno prolazi kroz protivničke odbrane, a mrežu zatrese skoro na svakoj drugoj utakmici kada je u pitanju klupski nivo. To je bio dovoljan razlog, da se oglasi i bivša legenda Reala kao i brazilske reprezentacije, Roberto Carlos koji je govorio bez dlake na jeziku.

"Marcelo je bolji lijevi bek od mene. Kažem to jer je tehnički potkovan, što ja nisam bio. Brz je i dobro se snalazi u prostoru. Često se nađe i u ulozi egzekutora. Ja sam možda prednjačio u tome što sam bio agilniji, ali on ima veoma dobar kvalitet", izjavio je Carlos.

Pored toga, bivši as Brazila svoj glas kada je u pitanju najbolji igrač današnjice, dao je Cristianu Ronaldu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi