Marcelo: Nemoguće je znati hoće li gol odlučiti utakmicu
Foto: EPA

Junak pobjede Reala protiv Valencije

Marcelo: Nemoguće je znati hoće li gol odlučiti utakmicu

D. Rakanović

Real Madrid je u subotu porazio Valenciju sa 2:1 u okviru 35. kola španske La Lige. 

Junak Madriđana bio je Marcelo koji je u 86. minuti postigao odlučujući gol za 2:1

"Nemoguće je znati hoće li gol odlučiti utakmicu ili ne. Sretan sam zbog tri boda u jako teškoj utakmici," rekao je Marcelo i dodao: 

"Puno je onih koji dolaze na Bernabeu i žele nas isfrustrirati, ali to je normalno. Zagrebali smo duboko u svoju dušu i pokazali smo im tko smo. Real Madrid je velika momčad."

Marcelo je poručio da žele pobijediti svaku utakmicu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Trčali smo, borili smo se i na kraju smo uzeli tri boda. Želimo pobijediti svaku utakmicu do kraja sezone. Cilj nam je da idemo korak po korak, ali s puno truda," zaključio je Marcelo.

Real Madrid se nakon ove pobjede ima 81 bod i nalazi se na diobi prve pozicije sa Barcelonom, uz utakmicu manje u odnosu na katalonsku ekipu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi