Marcelo: Ronaldo je bio ljut na sebe
FOTO: EPA

Vraća se u formu

Marcelo: Ronaldo je bio ljut na sebe

Brazilski fudbaler Marcelo priznao je da je njegov saigrač Cristiano Ronaldo posljednjih sedmica bio nervozan. 

Ronaldo je u proteklom periodu bio u golgeterskoj krizi i do utakmice protiv Deportivo Alavesa je postigao samo jedan gol na pet utakmica, međutim za vikend je proradio ostvarivši hat-trick. 

"Nakon utakmice Ronaldo je bio sretan zbog tri gola, ali još sretniji jer smo na kraju ostvarili pobjedu i upisali nova tri boda. Bio je ljut na sebe jer on živi za golove", izjavio je Marcelo za španske medije. 

Koliko je važan Ronaldov povratak u golgetersku formu svjestan je i Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek je lakše kada Cristiano postiže golove, a još bolje kada postigne tri. On priča na terenu, pokazao je strpljenje. Dokazao je da naporan rad donosi rezultat", riječi su trenera Real Madrida.

Nakon 10. kola Real Madrid je i dalje vodeći u Španiji sa dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Barcelonu. Na diobi trećeg mjesta su Atletico i Sevilla.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti