Marcelo: Ronaldo je i dalje vrhunski igrač

Brazilac podržao suigrača

Marcelo: Ronaldo je i dalje vrhunski igrač

Nakon što nije uspio osvojiti svoju drugu Zlatnu loptu, riječi podrške svom suigraču iz Real Madrida dao je Brazilac Marcelo.

Ronaldo je završio na drugom mjestu iza Lionela Messija koji je četvrti put zaredom izabran za najboljeg. "Cristiano Ronaldo nije uspio osvojiti Zlatnu loptu, ali mi znamo da je on fantastičan igrač koji može sve. Cristiano nam je pomogao mnogo i željeli smo da osvoji nagradu. Siguran sam da će nam donijeti još mnogo radosti," rekao je Marcelo. 

 

Riječi podrške Ronaldu je uputio i Sergio Ramos. "Voljeli bi da je Cristiano osvojio svoju drugu nagradu, ali to se nije desilo iako je on fantastičan igrač. Čestitao bih Messiju iako sam malo razočaran zbog Ronalda," rekao je Ramos. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.