Marchisio s Juventusom potpisuje novi ugovor

U redovima Stare dame do ljeta 2019. godine

Marchisio s Juventusom potpisuje novi ugovor

A. Beganović

Italijanski reprezentativac Claudio Marchisio potpisat će novi ugovor sa Juventusom, javljaju italijanski mediji.

Iskusnom 29-godišnjem veznjaku aktuelni ugovor s Juventusom važi do ljeta naredne godine, pa su se u nekoliko prethodnih dana vodili pregovori o njegovom produženju.

Italijanski mediji javljaju da je dogovor postignut, te da će Marchisio u narednim danima sa Starom damom potpisati novi ugovor koji će važiti do ljeta 2019. godine.

Finansijski detalji novog ugovora još uvijek nisu poznati, a Marchisio je u prošloj sezoni u Seriji A odigrao 35 utakmica i pritom je postigao tri pogotka, kojima je dodao i šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni veznjak karijeru je počeo u redovima Stare dame, a u sezoni 2007/2008 igrao je kao pozajmljen igrač u Empoliju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti