Marić: Manje je važno ko će postići gol, važno je pobijediti

Marić: Manje je važno ko će postići gol, važno je pobijediti

Mirko Marić igra u odličnoj formi u posljednje vrijeme. Mladi napadač Dinama na posudbi u Širokom Brijegu sa dva pogotka svom klubu je vizirao kartu drugog pretkola. 

Večeras je na programu uzvratni susret protiv češke Mlade Boleslav, a napadač Širokobriježana se nada pobjedi i prolasku dalje.

“Moramo biti jedinstveni i disati zajedno od prvog minuta. Teška utakmica je pred nama, ali smo svi veliki optimisti. Protiv Gabale smo pokazali kvalitet, a ako večeras ponovimo igru sa te utakmice siguran sam u pobjedu i prolazak dalje,” izjavio je Marić, koji nije opterećen ličnom statistikom:

“Ko god da postigne gol, to je manje važno, važno je samo pobijediti i proći dalje,” dodao je napadač Širokobriježana. Dobra vijest za navijače Širokog je tad a će Slaven Musa večeras računati na gotovo kompletan kada, s izuzetkom braće Damira i Ivice Džidića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.