Marić zamijenio Hoffenheim sa Hannoverom

Poslan na posudbu

Marić zamijenio Hoffenheim sa Hannoverom

Marko Marić, mladi golman koji ima porijeklo iz BiH, ostatak sezone provest će na posudbi u Hannoveru. 

Član mlade reprezentacije Hrvatske odlukom rukovodstva Hoffenheima poslan je na šestomjesečnu posudbu u 2. Bundesligu, tačnije Hannover gdje bi trebao dobiti više prostora za igru. 

Marić je inače rođen u Beču, a u Njemačku je dospio 2015. godine nakon zapaženih nastupa u Rapidu. Za vrijeme provedeno u Hoffenheimu se nije uspio izboriti za minutažu, pa je pored Hannovera još bio posuđivan Lechiji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hannover inače u 2. Bundesligi zauzima lidersku poziciju i jedan je od glavnih kandidata za plasman u elitni rang njemačkog fudbala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije