Mario Balotelli: Gdje, šta i kako dalje?
Foto: EPA

Ne treba Milanu, a ni Liverpoolu

Mario Balotelli: Gdje, šta i kako dalje?

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli vratit će se u Liverpool.

Balotelli je boravio na posudbi u Milanu, no novi trener Vincenzo Montella smatra da nema razloga da kontroverzni napadač ostane na San Siru.

Stoga će se Balotelli zaputiti u Liverpool i naredne sedmice očekuje se da se pojavi na treningu Redsa. 

No, ima jedan problem - Jurgen Klopp ne voli neozbiljne igrače koji ne vole da rade. Njemački trener teži disciplini, a isto se definitivno ne može reći za Balotellija.

Redsi ne znaju šta činiti s Balotellijem, posebno jer imaju ugovor s njim, a nema zainteresovanih strana. Oni koji žele Balotellija, igraču nisu zanimljivi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svakom slučaju, Klopp ne želi Balotellija, ovaj ni sam ne zna gdje će igrati naredne sezone. Zato će Mario odsad morati da bude pametniji i da shvati da je talent uzaludan ako se predano ne radi na terenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi