Mario Balotelli našao novi klub?

Na korak od Bešiktaša

Mario Balotelli našao novi klub?

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti redove Liverpoola.

Balotelli se vratio u Redse sa posudbe iz Milana, ali mu je Jurgen Klopp otvoreno poručio da ne računa na njega. Dodatni udarac bio je što nije otišao sa prvim timom na pripreme u Ameriku, već trenira sa rezervama Liverpoola.

Iako je sam Balotelli izjavio da će se boriti za svoje mjesto na Anfieldu, čini se da se predomislio. Predsjednik Bešikataša, Fikret Orman, danas je izjavio da Balotelli želi da dođe u ovu tursku ekipu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nas uopšte ne brine njegovo ponašanje na terenu i van njega. Mislim da bi se dobro uklopio u naš tim, te da bi ga navijači brzo prihvatili. Jednostavno, mi želimo Balotellija i on želi nas", izjavio je Orman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti