Mark Hughes o Begoviću: On mi je prioritet!

Ističe da želi produžetak saradnje sa bh. golmanom

Mark Hughes o Begoviću: On mi je prioritet!

Golmanu Stokea i naše reprezentacije Asmiru Begoviću na ljeto će biti ponuđen novi ugovor, kaže trener Stokea Mark Hughes a prenose ugledni britanski mediji.

On je još istakao da je rano sada pričati o tome jer ima još mnogo do kraja sezone, ali je otkrio da će mu biti prioritet zadržati Asmira Begovića.

Pored našeg golmana, Hughes želi u svojoj ekipi i u budućnosti računati na Jona Waltersa kojem će također biti ponuđeno produženje saradnje.

Asmir Begović je ranije izjavljivao kako je željan osvajanja trofeja ali i to da nema ništa protiv ostanka u Stokeu, gdje boravi već pet godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.