Marko Baša stiže u Romu?

Zamjena za Benatiju

Marko Baša stiže u Romu?

Ekipa Rome bit će dosta oslabljena odlaskom jednog od svojih najboljih igrača Mehdija Benatije.

Iz tog razloga, iz rimskog kluba dali su se u potragu za igračem koji može zamijeniti sjajnog fudbalera koji će otići iz kluba. Kao potencijalno pojačanje u Romi se spominje ime Marka Baše, crnogorskog reprezentativca koji nastupa za Lille.

Ovaj fudbaler mogao bi napustiti Lille nakon što francuski klub odigra revanš susret uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Porta, a navodno bi za njegove usluge Roma morala izdvojiti pet miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti