Marković: Rezultat iz prvog meča daje nam nadu u prolaz

Junak remija Širokog Brijega u prvom meču

Marković: Rezultat iz prvog meča daje nam nadu u prolaz

S. Mlaćo

Obećavajućih 1:1 izvojevao je Široki Brijeg na vrućem gostovanju u Aberdeenu.

 Tako su igrači Gorana Sablića došli blizu plasmana u treće pretkolo Evropske lige u kojem će ih, prođu li čekati kiparski Apollon. Strijelac jedinog pogotka u Škotskoj Stipo Marković s optimizmom dočekuje sutrašnju utakmicu protiv Aberdeena.

“Ništa još nije gotovo. Napravili smo tek pola posla, dok sutra moramo odigrati pametno, nametnuti našu igru i vjerujem uz veliku podršku navijača doći do rezultata koji nas vodi dalje“, rekao Marković.

Prezadovoljan je svojom igrom, ali i izdanjem tima na gostovanju u Škotskoj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Ponosni smo na tu utakmicu i način na koji smo dobrim dijelom igrali. Igramo protiv velikog protivnika, a tamošnjih 1:1 dalo nam je pravo da se nadamo velikom uspjehu i prolasku dalje“, dodao je Marković.

Meč Širokog i Aberdeena na programu je sutra od 20:45. Trener Goran Sablić još jučer igrače je poveo u karantin nakon popodnevnog treninga.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi