Marotta: Garay je sjajan igrač

Nakon Matuidija, stiže Garay?

Marotta: Garay je sjajan igrač

E. Ganibegović

Već je poznato kako je Juventus pokazivao interesovanje za igrača Valencije Ezquilea Garaya, a sada se povodom špekulacija izjasnio i izvšni direktor Stare dame.

Juventusov izvršni direktor Giuseppe Marotta smatra da je defanzivac Valencije Garay "veliki igrač", nakon što su se povećale špekulacije oko njegova prelaska u redove Bianconera.

Italijanski prvak traži zamjenu za Leonarda Bonuccija, koji je ranije ovog ljeta napravio transfer u Milan, a bivši defanzivac Benfice i Zenita je moguća nova akvizicija Stare dame.

"Garay je izvrstan igrač", rekao je Marotta.

Ovaj 31-godišnjak se prošlog ljeta pridružio ekipi sa Mestalle, ali kako mediji prenose on bi nakon samo jedne neuspjele sezone mogao napustiti Šimiše.

Nije Juventus jedina ekipa koja ga želi vidjeti u svojim redovima, spominjala se i Spartak Moskva, međutim Juventus je sigurno bolji izazov za Argentinca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Garay će vjerovatno napustiti Valenciju, jer je tim sa Mestalle već dogovorio transfer Pauliste iz Arsenala, kao i dolazak Jeisona Murilla iz milanskog Intera, samo se postavlja pitanje u kojem klubu će završiti. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije