Marquinhos: Neymar u PSG-u? Nije nemoguće

Marquinhos: Neymar u PSG-u? Nije nemoguće

A. Beganović

Brazilski reprezentativac i defanzivni fudbaler PSG-a, Marquinhos, vjeruje da bi Neymar u bliskoj budućnosti mogao postati njegov saigrač.

"Neymar u PSG-u? Sve je moguće, ako klub bude tako želio. Vlasnici PSG-a žele osvajati naslove. Oni su uvijek u potrazi za igračima koji će biti istinska pojačanja. Ne sumnjam da bi u budućnosti broj Brazilaca u PSG-u mogao biti i veći", izjavio je Marquinhos.

Podsjetimo, pored Marquinhosa u PSG-u igraju još četiri brazilska fudbalera i to Thiago Silva, David Luiz, Maxwell i Lucas Moura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.