Marseille ponudio ugovor Carlosu Bacci
Foto: EPA

Napadač Milana na meti francuske ekipe

Marseille ponudio ugovor Carlosu Bacci

Francuski mediji sugerišu da je Marseille ponudio iskusnom napadaču Milana, Carlosu Bacci, trogodišnji ugovor. 

Rossoneri su već doveli jednog napadača, Andre Silvu, dok se špekuliše da je postizanje dogovora sa Fiorentininim Nikolom Kalinićem veoma blizu.

Ukoliko bi i Kalinić stigao na San Siro, Carlos Bacca bi, vrlo vjerovatno, izgubio svoje mjesto u ekipi, što bi za njega bilo neprihvatljivo, uzme li se u obzir da Kolumbijac želi izboriti mjesto i u reprezentaciji svoje zemlje pred nadolazeće Svjetsko prvensto.

Francuski La Provence tvrdi da je Marseille ponudio Bacci trogodišnji ugovor, a da u ovakvim tvrdnjama možda ima i istine govore i nedavne izjave Baccinog mendžera da je francuska Liga 1 jedna od najboljih evropskih liga, što sugeriše da bi Bacca bio zainteresovan za selidbu u Francusku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iskusni kolumbijski napadač je protekle sezone odigrao 34 utakmice u dresu Milana u svim takmičenjima, te je uspio postići 14 golova i upisati pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi