Marseille protiv PSG-a za Evropu

Olympique hvata posljednji voz

Marseille protiv PSG-a za Evropu

D. Vejo

Franck Passi i njegov tim završili su kao 13. ekipa u šampionatu Francuske. Priliku da sačuvaju obraz imat će večeras, kada u finalu državnog Kupa igraju protiv nezaustavljivog PSG-a.

Kriza loših rezultata ne jenjava na Veledromu. Ove sezone Diarra i društvo nikako na zelenu granu. Evropu su kada je u pitanju mjesto u ligi davno otpisali, ali priliku da zaigraju u istoj imat će većeras protiv najbolje ekipe u prvenstvu.

Svakako da ovo neće biti ni malo lak zadatak za nebesko-plave jer Parižani sigurno neće tako lako da se odreknu još jednog trofeja.

Ibrahimović i društvo žele sezonu privesti uzdignute glave te s još jednim trofejom u svojoj vitrini.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da li će Marseille uspjeti da sačuva obraz, ostaje da vidimo.

Utakmica se igra večeras od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi