Marseille u finišu prokockao pobjedu protiv Reimsa

Ligue 1

Marseille u finišu prokockao pobjedu protiv Reimsa

Marseille propustio je šansu da preuzme lidersku poziciju, nakon što je večeras u okviru 25. kola odigrao neriješeno sa Reimsom (2:2).

Gosti su preko De Previllea uspjeli postići pogodak već u šestoj minuti susreta, a na odgovor Marseillea čekalo se sve do 55. minute.

Za izjednačenje se pobrinuo Payet u 58. minuti susreta, da bi deset minuta kasnije Ayew doveo Marseille u prednost. Ipak, domaći do kraja susreta nisu uspjeli zadržati prednost, pa je tako N'Gog u 90. minuti postavio konačnih 2:2.

Marseille nakon današnjeg remija ostao je drugoplasirani tim sa jednim bodom manje od Lyona, dok je Reims na 13. mjestu.

Ligue 1, 25. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marseille - Reims 2:2 (Payet 58., Ayew 69. / De Preville 6., N'Gog 90.)


Marseille 2:2 Reims-All Goals -France Ligue1-13... by liveg0als

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.