Martina nakon stravičnog pada ostaje u bolnici
Foto: EPA

Defanzivac Evertona povrijeđen u Lyonu

Martina nakon stravičnog pada ostaje u bolnici

M. Šljivak

Defanzivac Evertona Cuco Martina doživio je večeras tešku povredu u duelu protiv Lyona.

Ovaj fudbaler je nakon duela sa igračem Lyona Maxwellom Cornetom žestoko pao na glavu i ostao je nepomično ležati na terenu.

Pomoć ljekarske službe je brzo stigla. Nekoliko minuta je fudbaler Evertona bio bez svijesti i hitno je prebačen u bolnicu.

Tamo će ostati i večeras. Privremeni menadžer engleskog Evertona David Unsworth je potvrdio kako će Martina ostati u bolnici na dodatnim pregledima koji će na kraju utvrditi težinu povrede nesretnog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Postoji velika mogućnost da se radi o povredi vrata ili kičme, a kompletna situacija koja se desila izgledala je zaista stravično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti