Martina o odlasku Džeke u Real: On je već u velikom klubu

Oglasio se italijanski agent

Martina o odlasku Džeke u Real: On je već u velikom klubu

Bosanskohercegovački napadač i član Rome Edin Džeko igra nevjerovatnu sezonu.

Iako će uskoro napuniti 31. godinu, Džeko vjerovatno proživljava drugu mladost u rimskom klubu te je trenutno, slobodno možemo reći, jedan od najboljih napadača na svijetu, ako je to ikada i prestao biti.

Dijamant je ove sezone postigao 17 golova u Seriji A i naravno prvi je strijelac lige, a ukupno je postigao 24 gola u svim takmičejima, a tek smo na početku februara mjeseca.

To je inostrane medije ponovo navelo da Džeku sele u najveće svjetske klubove, a jednu takvu špekulaciju donio je jutros i španski AS koji poručuje da je Džeko baš tim napadača kakvog traži Zidane u Realu. Na ovu informaciju oglasio se i italijanski agent Silvano Martina koji je poručio da je Džeko već u velikom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je već u velikom klubu. Roma ima sjajne vlasnike, veliki broj navijača i ne vidim nikakav razlog da mijenja sredinu. On je uvijek bio jak. Imao je prošle sezone malih problema jer je promijenio ligu, a onda je sa Spallettijem pronašao kontantnost. Klub mu je ukazao povjerenje i on pokazuje šta zna. Postigao je preko 200 golova u karijeri i u nekim mečevima baš me podsjeća na Marca Van Bastena", rekao je Martina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi