Martinez: Čeka nas težak posao u Minhenu

Martinez: Čeka nas težak posao u Minhenu

E. Škorić

Napadač Porta Jackson Martinez vjeruje da će biti dosta teško u revanšu.

Porto je sinoć s 3:1 pobijedio Bayern, no u Minhenu će biti ludilo. Bavarci će pokušati da nadoknade dva gola zaostatka.

“Ova pobjeda nam je donijela mnogo radosti, ali svjesni smo da nam ne garantuje prolaz u polufinali. Ostaje nam revanš i to će biti jako teško”, rekao je Martinez, dodavši:

“Znali smo da će Bayern pokušati što više držati loptu u posjedu. Izvršili smo pritisak visoko po terenu i nismo im ostavljali dosta prostora na sredini. Upravo tako smo uspjeli stvoriti najveći broj šansi, a eto neke smo i iskoristili”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.