Martinez: Idem u Madrid, sve je završeno

Novi član Madriđana

Martinez: Idem u Madrid, sve je završeno

E. Škorić

Kolumbijski napadač Jackson Martinez tvrdi da ipak ide u Atletico Madrid.

Napadač Porta pregovarao je s Milanom, ali je na kraju odabrao Atletico. Bilo je problema pošto je predsjednik Porta želio da ispoštuje dogovor s Milanom, zbog čega je navodno i zaustavio transfer Kolumbijca u madridski klub.

“Sve je završeno. Ostat ću još malo na odmoru s porodicom, a zatim idem u Madrid da se upoznam s novim klubom. Uzbuđen sam zbog ovog koraka u karijeri”, kazao je Martinez, dodavši još:

“Očekuju me novi izazovi, nadam se da ću poslije Falcaa postati drugi Kolumbijac koji je ostavio dubok trag u Atleticu”.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Martinez je s 21 golom bio najbolji strijelac portugalskog prvenstva prošle sezone, dok je ostalim takmičenjima dao 11 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije