Martinez konačno progovorio o Nainggolanu

Nije ga zvao u reprezentaciju

Martinez konačno progovorio o Nainggolanu

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez nije pozvao Radju Nainggolana na prethodno okupljanje ove selekcije.

Zvijezda Rome je izostavljena iz tima, a u medijima su se pojavile špekulacije da se Nainggolan i Martinez ne slažu te da je selektor na ovaj način kaznio fudbalera.

Danas je Martinez odlučio progovoriti o Nainggolanu i demantovati priče da ima nešto protiv ovog igrača sredine terena.

"Nije tačno da imamo problema lične prirode. Nainggolan je sjajan igrač, prošli put je izostavljen ali ću ga gledati 10. decembra protiv Milana", rekao je Martinez, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Neka izostavljanje sa spiska bude upozorenje za njega i dobro bi bilo da nešto nauči iz toga. Treba se boriti za svoje mjesto u reprezentaciji. Belgija nema 25, već 50 kvalitetnih fudbalera i on je samo jedan od njih".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije