Martinez: Možemo se nositi s Barcom i Realom
Foto: EPA

Martinez na predstavljanju

Martinez: Možemo se nositi s Barcom i Realom

M. Šljivak

Novi napadač Atletica iz Madrida, Jackson Martinez, vjeruje kako se Jorgandžije mogu ravnopravno nositi s Barcelonom i Real Madridom

Kolumbijac je jučer predstavljen na Vicente Calderonu pred 10.000 navijača Atletica, a poručio je kako se njegov novi tim može uključiti u borbu za titulu prvaka.

"Stigao sam u tim koji je gladan trofeja. Smatram da se možemo nositi s Realom i Barcelonom", rekao je Martinez, te je dodao:

"Moja najveća kvaliteta je timska igra. Pokušavam dati 100 procenata u svakom meču", istakao je Kolumbijac.

Na pitanje novinara zna li koliko će postići golova u dresu Atletica, dao je zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da li vi znate koliko ćete intervjua odraditi? Ja ne znam koliko ću postići golova, ali trudiću se da bude sve kako treba", istakao je Martinez.

Španski tim je ekipi Porta za usluge sjajnog napadača isplatio 35 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.