Martinez: Ne mogu vjerovati šta sudac nije vidio
Foto: EPA

Komentarisao sporni gol Cityja

Martinez: Ne mogu vjerovati šta sudac nije vidio

Everton je sinoćnjim porazom od Manchester Cityja završio svoj nastup u FA Kupu.

Ekipa Roberta Martineza je na Etihad stigla s prednošću od 2:1, da bi potom doživjeli poraz od 3:1 i tako se oprostila od ovog takmičenja u polufinalu.

U Engleskoj se podigla velika prašina nakon drugog pogotka De Bruynea, kojem je prethodio sporni detalj. Lopta je napustila granice igrališta, ali sudac to nije vidio.

"Slomio nas je drugi gol. Kada pogledate snimak, nevjerovatno je da sudac nije donio pravu odluku. Ne mogu vjerovati da nije vidio da je lopta napustila teren", ljut je bio trener Evertona Roberto Martinez.

"Nemoguće je opisati kako se osjećate kada ponovo pogledate takvu odluku, jer sve je bilo toliko jasno vidljivo. Taj gol je bio ključan u ovom dvomeču i izbacio nas je iz Kupa", dodao je.

Manchester City je na Etihadu slavio pogocima Fernandinha, De Bruynea i Aguera, iako su prvi u vodstvo stigli gosti, za koje je strijelac bio Barkley.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi