Martinez: Postoji razlog zašto želimo pobijediti na Grbavici

Selektor Belgije

Martinez: Postoji razlog zašto želimo pobijediti na Grbavici

E. Škorić

Reprezentacija Belgije gostuje 7. oktobra na Grbavici i po svemu sudeći ići će na pobjedu.

Belgija se već plasirala na Svjetsko prvenstvo, ali to neće spriječiti Roberta Martineza da izabere najbolji tim i pokuša ostvariti pobjedu nad Bosnom i Hercegovinom.

"Važno je da zadržimo kontinutet i da ne koristimo ove utakmice kao eksperiment. Moramo da zadržimo svoju poziciju na FIFA rang listi, kako bismo bili u prvom šeširu za žrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo", rekao je Martinez.

On je istakao kako su za duel s BiH zbog povreda upitni Marouane Fellaini, Vincent Kompany i Nacer Chadli. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Reprezentacija Belgije je trenutno petoplasirana selekcija svijeta, a Zmajevi nemaju izbora i moraju da ostvare pobjedu ukoliko žele da ostanu u igri za baraž.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi