Martinez: Radujem se što ću lično predstaviti Bešića

Bh. reprezentativac među Karamelama

Martinez: Radujem se što ću lično predstaviti Bešića

Menadžer Evertona Roberto Martinez kazao je kako se unaprijed raduje što će on biti taj koji će fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića zvanično predstaviti kao igrača ovog kluba kada se naredne sedmice sa ekipom vrati sa Tajlanda.

Zvanična klupska internet stranica Evertona piše kako je 21-godišnji bh. reprezentativac otputovao sa ekipom u Bangkok, ali da neće učestvovati u utakmicama svog novog kluba.

"Narednih nekoliko dana će mi dozvoliti da se sretnem sa igračem, ali najvažnije za njega je da ovu priliku iskoristi kako bi se kondiciono optimalno spremio za narednu sezonu", rekao je Martinez. 

"Unaprijed se radujem što ću ga zvanično predstaviti navijačima Evertona kada se vratimo sa turneje, ali bi se prije svega želio zahvaliti Ferencvárosu zbog načina kako su se ponašali tokom pregovora. Imali su veliku dozu razumijevanja, i moram reći da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa njima", istakao je menadžer Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.