Martinez: Sutra ćete vidjeti našu pravu snagu

Selektor Belgije

Martinez: Sutra ćete vidjeti našu pravu snagu

Najveći favorit za prvo mjesto u našoj kvalifikacionoj grupi Belgija sutra gostuje na Kipru, gdje će biti u ulozi velikog favorita protiv domaće selekcije.

Novi selektor Crvenih đavola Roberto Martinez istakao je kako bi sutrašnji meč mogao biti pokazatelj prave snage belgijskog tima.

"Bilo je teško nakon poraza od Španije. Tu noć smo igrali zaista loše, ali sam vrlo zadovoljan ponašanjem fudbalera na treninzima koji su uslijedili. Dobro smo radili i spremni smo za Kipar", rekao je Martinez, koji je potom dodao:

"Želimo da damo maksimum i da dođemo do pobjede. Siguran sam da će navijači vidjeti koliko smo jaki".

Optimističan pred meč sa Kiprom je i Eden Hazard, prva zvijezda Belgije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Svih 25 igrača koji su u reprezentaciji imaju ogroman motiv i želju da igraju za nacionalni tim. Svima nam je velika čast biti ovdje i optimistični smo pred sljedeći meč. Želimo pobjedu", rekao je fudbaler Chelseaja.

Podsjetimo, u našoj grupi H se osim Belgije, Kipra i Estonije nalaze Gibraltar i Grčka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi