Marušić: Lazio je veliki klub, ovo je transfer karijere

Novo pojačanje tima sa Olimpica

Marušić: Lazio je veliki klub, ovo je transfer karijere

D. Vejo
Teme:

Od ovog ljeta, Lazio će biti jači za crnogorskog reprezentativca Adama Marušića.

Marušić je rano jutros stigao u Rim, obavio ljekarske preglede, a nakon toga potpisao ugovor na dvije godine sa Lazijom.

Za 24-godišnjeg krilnog napadača, ovo je transfer karijere. Riječ je o crnogorskom internacionalcu koji je minule sezone branio boje belgijskog Oostendea. 

Njegov sada već bivši klub, od prodaje će zaraditi oko 6,5 miliona eura. Prve utiske nakon dolaska na Olimpico, nije krio.

"Napravio sam transfer karijere. Ovo je veliki dan za mene. Nadam se da ću dobiti što veću minutažu i tako pomoći timu. Naprijed Lazijo", poručio je novi član nebesko-plavih, Andrej Marušić.

Mladi i talentovani Crnogorac, prošao je sve omladinske kategorije Partizana, nakon čega je prešao u redove Voždovca, a nakon završene epizode na Tržnom centru, seli u Kortrijk iz kojeg kasnije prelazi u Oostende.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi