Mascherano: Želio sam odbiti Rakitića
EPA

Reakcije na prvijenac

Mascherano: Želio sam odbiti Rakitića

Javier Mascherano je napokon dočekao da postigne gol za Barcelonu. 

Iako već sedam godina nastupa za katalonski klub, Mascheranu je tek u srijedu pošlo za rukom da postigne pogodak i to nakon što mu je svoj jedanaesterac prepustio Ivan Rakitić na nagovor saigrača i navijača. 

"Nije to bilo ništa posebno. Za mene je to zgodna anegdota, više kao iskaz ljubavi saigrača, nego bilo šta drugo. Prvo sam želio odbiti, ali onda je presudio pritisak saigrača i navijača", kazao je Mascherano, dodavši:

"Bio je to zabavan trenutak za prisjećanje u godinama koje dolaze. Teško mi je bilo reći ne." 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rakitić je za propuštanje jedanaesterca Mascheranu "kupio" navijače i zbog tog poteza je nagrađen ovacijama na meču protiv Osasune. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi