Mastour: Odbio sam Real jer želim biti kao Maldini

Nadolazeća zvijezda Milana

Mastour: Odbio sam Real jer želim biti kao Maldini

Mladi Hachim Mastour važi za najveću nadu koja trenutno nastupa za Milan.

Ovaj 17-godišnji Marokanac trenutno nastupa za mladi tim Milana, a u svojim redovima su ga željeli vidjeti najveći klubovi Evrope, među kojima je i Real Madrid.

"Odbio sam nekoliko puta ponudu Reala. Istina je, pokušali su me dovesti, ali sam ih odbio. Želim ostati u Milanu i razviti svoju karijeru. Želim biti kao Maldini", izjavio je Mastour.

Iako je veoma mlad, Mastour je prošlog mjeseca upisao debitantski nastup za seniorsku reprezentaciju Maroka, iako je u prošlosti nastupao za omladinske selekcije Italije u kojoj je rođen.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.