Mata ponovo 'kupio' navijače Chelseaja

Španac pokazao da je veliki čovjek

Mata ponovo 'kupio' navijače Chelseaja

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja i Manchester Uniteda jučer su remizirali (1:1) u okviru 25. kola engleske Premier lige.

U derbiju 25. kola nije bilo pobjednika, a utakmicu je obilježilo dosta zanimljivih trenutaka. Navijači Chelseaja nakon utakmice pozdravili su svog nekadašnjeg igrača Juana Matu koji je nakon utakmice pozdravio sve igrače svog bivšeg kluba.

Mata je ovim potezom ponovo 'kupio' navijače londonskog kluba koji ne praštaju tek tako prelazak u jednog on najvećih rivala. Španski fudbaler pozdravio se sa svim igračima, a Chelsea je u njegovu čast postavio i fotografiju na zvaničnom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti