Mathieu odlučio gdje nastavlja karijeru?

Fener novi klub?

Mathieu odlučio gdje nastavlja karijeru?

E. Škorić

Jeremy Mathieu, defanzivni nogometaš Barcelone, sve je bliže odluci o tome gdje će nastaviti karijeru.

Mathieu se ove sezone nije proslavio u Barceloni i on definitivno neće nositi dres katalonskog kluba u narednoj sezoni, ali nije poznato ko će biti njegov novi poslodavac.

Među onima koji žele Mathieua su Valencia, Olympiakos i Fenerbahče, a turski mediji tvrde da je upravo klub iz Istanbula dogovorio dolazak 33-godišnjeg Francuza, koji je imao samo 13 startnih mečeva za Barcu u minuloj sezoni

Turski listovi Sport i Fanatik pišu da je Fener usmeno postigao dgovor sa igračem, pa samo preostaje da se još dogovore s Barcom oko visine odštete. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mathieu ima 33 godine, a prethodno je igrao za Sochaux, Toulouse i Valenciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi