Mathieu: Pušit ću kada budem želio

Mathieu: Pušit ću kada budem želio

E. Škorić

Jeremy Mathieu pojačao je ovog ljeta odbranu Barcelone, no njegov brutalno iskreni stav je pomalo šokirao navijače katalonskog kluba.

Mathieu, koji je na Nou Camp stigao iz Valencije, tvrdi da će pušiti kada god bude želio i da mu to ne smeta. 

“Ne pušim puno, ali pušim kada želim. To je moja osobna stvar. Ono što je zapravo bitno je ono što ja činim na terenu, a ljudi zaboravljaju da ja trčim. Želim uvijek najbolje za momčad i dajem više od svojih mogućnosti za uspjeh”, rekao je Mathieu.

Mnogi navijači Barcelone osudili su upravu kluba što je dovela 30-godišnjeg “pušača”, no nema sumnje da će Francuz uraditi sve da promijeni njihovo mišljenje. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti