Matić nije mario za osjećaje Chelseajevih navijača

United najveći klub

Matić nije mario za osjećaje Chelseajevih navijača

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Nemanja Matić uvrijedio je navijače Chelseaja izjavom o najvećem klubu u kojem je igrao.

Matić je nedavno iz Chelseaja prešao u Manchester United za 40 miliona funti i ubrzo je postao važna karika u igri Crvenih vragova, pa je zaprimio dosta pohvala na svoj račun od strane Josea Mourinha, ali i mnogih nogometnih stručnjaka.

U međuvremenu, navijači Chelseaja nisu sretni zbog njegove tvrdnje "da je "United najveći klub u kojem je igrao".

"Definitivno, Manchester United je je najveći klub u kojem sam igrao. Svi znaju sve o Manchester Unitedu", izjavio je 29-godišnjak za Sky Sport. 

"Kada kažete Manchester United,  to je drugačije. Chelsea je također veliki klub, a Benfica najveći u Portugalu. Ali Manchester je Manchester. Možda imate dva ili tir kluba sličćna Unitedu, ali Manchester je najveći", dodao je Srbijanac.

Impresionirao je Mourinha i sve navijače Uniteda sjajnom igrom u 4:0 pobjedi nad West Hamom. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi