Matić: Slabo smo odigrali i nismo zaslužili pobjedu

Dotakao se i dolaska Mourinha na utakmicu

Matić: Slabo smo odigrali i nismo zaslužili pobjedu

E. Ganibegović

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić nakon utakmice protiv Austrije rekao je kako su on i ostali igrači odigrali veoma loše.  

Austrija stigla do pobjede od 3:2, pa će tako Srbija odlazak na Svjetsko prvenstvo tražiti u pobjedi na Gruzijom.

"Slabo smo odigrali i nismo zaslužili pobjedu. Žao nam je što pred velikim brojem naših navijača nismo slavili, ali već u ponedjeljak možemo da ispravimo mnogo toga", rekao je Matić, nakon čega je dodao:

"Pred nama je težak meč. Treba da se odmorimo i pripremimo. Dati ćemo sve od sebe, igrati ćemo bolje nego što smo danas."

Poznato je kako je Jose Mourinho prisustvao utakmici u Beču, pa se Matić dotakao i toga.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Znao sam za njegov dolazak. On nas prati redovno. Čak je jednom bio i u Beogradu na utakmici, a ostale prati preko televizije. Zna da imamo talentovan igrače i što je bitno navija za nas."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi