Matić: Tottenham je najbolji tim protiv kojeg smo igrali

Pohvalio današnjeg rivala

Matić: Tottenham je najbolji tim protiv kojeg smo igrali

Fudbaleri Tottenhama i Chelseaja danas će na Wembleyju odigrati meč polufinala FA Cupa.

Bit će ovo susret dvije prvoplasirane ekipe u Premiershipu, a vezni fudbaler Chelsea Nemanja Matić imao je samo riječi hvale za današnjeg rivala njegove ekipe.

"Oni su veoma dobri, možda su i najteži rival protiv kojeg smo igrali ove sezone u Premier ligi. Protiv njih je jako teško igrati jer su veoma jaki fizički, a također su veoma dobri sa loptom. Dakle, moramo biti spremni na to. Moramo ih zaustaviti i igrati našu igru. Svaka utakmica je drugačija, ali mi znamo da će oni biti agresivni. Imaju mnogo dobrih fudbalera i moramo biti spremni na to. Trenirali smo veoma dobro ove sedmice i siguran sam da smo spremni", rekao je Matić.

Podsjetimo, današnji meč na Wembleyju počinje od 18.00 časova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi