Matri nastavlja karijeru gdje niko nije očekivao

Italijan na meti grčke ekipe

Matri nastavlja karijeru gdje niko nije očekivao

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Juventusa, Alessandro Matri, ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti San Siro.

Matri je u Milan stigao kao veliko pojačanje, ali je zadnjih nekoliko sezona proveo na posudbama. Nakon što mu je istekla posudba u Laziju, Matri se vratio u Milan, ali se tu neće dugo zadržati.

Rossoneri su Matriju dali slobodu da pregovara sa drugim klubovima, te su mu poručili da nije u planovima trenera za narednu sezonu. Matri će ovaj put napustiti Milan, ali čini se zauvijek.

Italijanski mediji prenose da će nekadašnji napadač Juventusa svoju karijeru nastaviti u Grčkoj. Iako je imao nekoliko ponuda iz Italije, Matri je odlučio da je vrijeme za nove izazove. Kako piše "Football Italia" on će svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u dresu PAOK-a.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da će bh. reprezentativac Gojko Cimirot uskoro dobiti zanimljivog saigrača. Navodno, Matri bi danas trebao otputovati u Grčku na ljekarske preglede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi