Matthias Sammer usmeno dogovorio detalje novog ugovora
Foto: epa.eu

Sportski direktor Bayerna

Matthias Sammer usmeno dogovorio detalje novog ugovora

Prema javljaju Sport Bilda sportski direktor Bayerna Matthias Sammer (47) trebao bi u narednom periodu produžiti svoj ugovor koji ističe 2015. godine. 

Ipak, nepoznanica je da li će nekadašnji reprezentativac Njemačke novi ugovor potpisati do 2017. ili 2018. godine.

Novi ugovor trebao bi biti ozvaničen na godišnjoj Skupštini u novembru, a usmeni govor između rukovodstva kluba i sportskog direktora postignut je neposredno pred utakmicu u kojoj je Bayern gostovao kod HSV-a

"Pričali smo, sve je uredu. Imamo još mnogo vremena, sezona je tek počela. Praktično smo, ustvari dosta toga usmeno dogovorili", rekao je Sammer nakon utakmice protiv Kolna. 

Otkako je 2012. stigao na mjesto sportskog direktora bavarskog giganta ukupno je osvojeno sedam od deset mogućih titula, a u ljeto 2013. godine osvojena je trostruka kruna, godinu kasnije dupla.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti