Matuidi otkrio o čemu je razgovarao s Iniestom

Zanimljiv trenutak na meču u Parizu

Matuidi otkrio o čemu je razgovarao s Iniestom

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone prošle sedmice doživjeli su težak poraz od PSG-a (4:0) u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Na iznenađenje mnogih katalonski klub je deklasiran u Parizu na Parku Prinčeva i ostalo je sada samo da se nadaju u čudo u revanšu. Barcelona je u Parizu bilo potpuno nemoćna protiv sjajnog PSG-a koji je igrao najbolji meč u zadnjih nekoliko godina.

Posebno je impresionirao Marco Verratti na sredini terena, a njegov saigrač Blaise Matuidi otkrio je da je imao zanimljiv razgovor Iniestom. Naime, dok je Verratti ležao povrijeđen na terenu Matuidi je prišao Iniesti i rekao mu: "Ja vjerujem da je Verratti tvoj nasljednik".

Matuidi je dodao da se Iniesta okrenuo i odgovorio mu "Da, i ja mislim isto" što je iznenadilo igrača PSG-a. No, kako Verratti igra u posljednje vrijeme s pravom se može reći da Iniesta "ostavlja" fudbal u pravim rukama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi