Matuidi pred transferom karijere

Na meti Manchester Uniteda

Matuidi pred transferom karijere

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Blaise Matuidi ovog ljeta mogao bi napustiti ekipu PSG-a.

Matuidi je već nekoliko sezona standardan u ekipi aktuelnog prvaka Francuske, ali ovog ljeta bi mogao potražiti novu sredinu. Ovaj 29-godišnji fudbaler ima primamljivu ponudu iz Engleske. 

Naime, Jose Mourinho je poručio čelnici Manchester Uniteda da želi Matuidija u svojoj ekipi. Ovaj transfer mogao bi olakšati i dolazak Ibrahimovića na Old Trafford koji je u dobrim odnosima sa svojim nekadašnjim saigračem iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukoliko čelnici Uniteda uspiju dogovoriti uslove ugovora sa Matuidijem ovaj transfer mogao bih ih koštati oko 55 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi