Max Gradel narednu sezonu u dresu Toulousea
Foto: Toulouse FC

Fudbaler Bournemoutha na posudbi

Max Gradel narednu sezonu u dresu Toulousea

Iz Toulousea su saopštili da je u ovu ekipu, na posudbu, stigao Max Gradel, fudbaler Bournemoutha.

Naime, Bournemouth je nešto ranije ovog ljeta odbio prodati svog krilnog fudbalera Toulouseu, a trener Višnjica, Eddie Howe, je istakao da je Gradel ključni dio njegovih planova za budućnost.

Ipak, Gradel je u Toulouse stigao na jednogodišnji posudbu, a on bi se treninzima svoje nove ekipe trebao pridružiti već u narednim danima.

Karijeru ovog 29-godišnjeg krilnog napadača su, u velikoj mjeri, ograničile teške povrede, te se u dvije godine, koliko je već u Bournemouthu, mučio s povredom prednjih križnih ligamenata.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zbog povrede je ovaj fudbaler iz Obale Slonovače upisao samo 27 nastupa za Bournemouth u svim takmičenjima, od kada je u ovaj klub stigao iz Saint-Etiennea 2015. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi