Maxi Lopez nije htio prešutjeti Wandine optužbe

Zašto Icardi ne igra za Argentinu?

Maxi Lopez nije htio prešutjeti Wandine optužbe

E. Škorić

Maxi Lopez ne govori često o Mauru Icardiju, no danas je odlučio da se oglasi.

Poznato vam je vjerovatno da je napadač Intera Mauro Icardi ukrao suprugu svom nekadašnjem prijatelju Maxiju Lopezu. 

Wanda Nara je zbog Icardija ostavila Lopeza i uništila je njihovo prijateljstvo, ali nekako je od tada Icardiju suđeno da ne igra za reprezentaciju Aregntine i mnogi smatraju, pa i sama Wanda, da je to iz razloga što je Lopez dobar s Messijem i Mascheranom, "šefovima" u nacionalnom timu.

"Postoji razlog zašto Icardija ne zovu u reprezentaciju", rekao je Lopez, pa je nastavio:

"Kada pogriješite izvan terena, onda morate platiti na neki način. Isto je i u životu. Volio bih s njim razgovarati, ali nikada mi nije bilo dozvoljeno".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Da li je Lopez zaista krivac što Icardi ne igra, to vjerovatno znaju rijetki, a nama ostaje da i dalje pratimo situaciju vezanu za ljubavni par Icardi - Nara i prevarnog Lopeza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi