Maxi Lopez poslao jasnu poruku za Icardija i Wandu
Foto: EPA

Iznenadio javnost

Maxi Lopez poslao jasnu poruku za Icardija i Wandu

Piše: E. Čaušević
Argentinski napadač Maxi Lopez fudbalskoj javnosti najviše je poznat zbog skandala sa bivšom suprugom Wandom i Maurom Icardijem nego po svojim igrama.

Maxi je u svojoj dosadašnjoj karijeri promijenio veliki broj klubova, a nakon odlaska iz Barcelone odlučio se na turneju po Seriji A. Argentinac je trenutno u Udineseu, ali treba priznati da je javnosti više poznato po skandalima sa bivšom suprugom Wandom i nekadašnjim prijateljem i saigračem Icardijem.

Wanda je odlučila ostaviti Maxija zbog Icardija s kojim je sada u braku. Upravo zbog toga Maxi ne želi da se rukuje s nekadašnjim prijateljem pred početak utakmice. Međutim, argentinski napadač je priznao da će jednog dana željeti razgovarati s Icardijem o svemu što se desilo u prethodnim godinama.

"Nikada nisam davao mnogo pažnje tom skandalu. Naravno da čovjeka tako nešto potrese, ali sam bio odlučan da idem dalje u svom životu. Autobiografija? Neću to pisati iako sam imao dosta ponuda. Takve stvari pišu šampioni koji imaju šta da kažu o svom životu. Icardi? Jednog dana ćemo pričati o svemu, ali taj dan još uvijek nije došao. Naravano, pričat ću s njim, a ne s njom", rekao je Maxi Lopez.


Seria A