Mažiću promaklo: Carvajal ugrizao i udarao Mandžukića

I Real Madrid ima svog Suareza?

Mažiću promaklo: Carvajal ugrizao i udarao Mandžukića

Duel Atletica i Reala nije ponudio previše lijepe igre niti golova, ali uzbuđenja ipak nije nedostajalo.

Kako to obično biva, fudbaleri ova dva tima su se jedni prema drugima većinom ponašali vrlo agresivno i neprijateljski. Najdalje je otišao Dani Carvajal, koji je napravio pravu glupost.

Napadač Atletico Madrida Mario Mandžukić se borio za poziciju sa Carvajalom, nakon čega je Španac izgubio žive i ugrizao Hrvata, što se, istina ne baš tako jasno, vidi na usporenom snimku.

Međutim, jasno se vidi i udaranje šakama koje je uslijedilo nakon prvog nesportskog poteza. Carvajal se, u svakom slučaju, nije ponio nimalo korektno prema svom protivniku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Španac može biti sretan što je glavnom sucu meča Miloradu Mažiću i njegovim pomoćnicima sve ovo promaklo, iako su većinu utakmice obavili na vrlo dobrom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.