Mbappe: Bio sam očajan na poziciji napadača

Mijenjao Cavanija

Mbappe: Bio sam očajan na poziciji napadača

E. Čaušević

PSG je jučer gostovao ekipi Dijona i do pobjede je stigao teže od očekivanog rezultatom 2:1.

Ekipa iz Pariza uspjela je u posljednjim sekundama da dođe do gola i nova tri boda u veoma lošoj partiji. Junak protiv Dijona bio je Meunier koji je postigao oba gola za PSG, dok je veoma skupi napad gostiju apsolutno zakazao u jučerašnjoj utakmici.

PSG je bio oslabljen u napadu jer nije igrao Edinson Cavani, a Unai Emery odlučio je da u napad stavi Kyliana Mbappea. Ipak, ovaj 18-godišnji krilni napadač se nije najbolje snašao na ovoj poziciji i propisno se ispromašivao protiv Dijona.

"Pokušao sam da postignem gol, ali sam propustio mnogo šansi. To nije bio idealan meč za mene jer nisam igrao dugo na ovoj poziciji i priznajem da sam bio očajan. Na meni je da treniram što više jer je jasno da će ponovo doći dan kada ću biti na Cavanijevom mjestu", rekao je Mpabbe nakon utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi