Mbappe dobio ponudu Juventusa
Foto: EPA

Ponuda iz Torina

Mbappe dobio ponudu Juventusa

M. Šljivak

Glavna zvijezda Monaca Kylian Mbappe dobio je još jednu ponudu za nastavak karijere.

U igru za dovođenje 18-godišnjeg napadača uključio se i torinski Juventus, tim kojeg mladi fudbaler Kneževa izuzetno simpatiše.

Ipak, favorit za njegovo dovođenje je madridski Real. Predsjednik Kraljeva Florentino Perez nedavno je izjavio kako ne zna ništa o eventualnom dolasku ovog fudbalera, ali da je tim jako zainteresovan.

"Mbappe u Realu ove godine? Ne znam zaista. Možda je bolje da igra tamo gdje je trenutno i da stekne još iskustva", rekao je Florentino Perez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Realovo čekanje pokušaće iskoristiti torinska Stara dama. Oni su se posve uključili u igru za dovođenje fantastičnog napadača i navodno neće štediti novac kako bi ga doveli.

Mbappe se ranije spominjao i kao potencijalno pojačanje PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi